ГПУ допитала Медведчука в якості свідка у справі обвинувачення Кучми — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ГПУ допитала Медведчука в якості свідка у справі обвинувачення Кучми

Казна та Політика
306
Генеральна прокуратура України (ГПУ) вчора, 30 березня, допитала колишнього голову Адміністрації Президента Віктора Медведчука в якості свідка у справі за обвинуваченням другого Президента України Леоніда Кучми. Про це повідомляє прес-служба ГПУ.
"Допит, який тривав близько трьох годин, був проведений дочасно у зв'язку з неможливістю В.Медведчука прибути з поважних причин до прокуратури у призначений день", - йдеться у повідомленні.
В той же час, сьогодні з 10 години ранку у Головному управлінні з особливо важливих справ Генеральної прокуратури України допитується колишній секретар Ради нацбезпеки та оборони Євген Марчук як свідок у тій же справі.
За повідомленням слідчого у вказаній справі, найближчим часом будуть допитані як свідки і інші особи, які можуть надати необхідні свідчення.
Нагадаємо, 21 березня проти екс-Президента порушили кримінальну справу. Кучму підозрюють у перевищенні влади, наданні незаконних розпоряджень керівництву МВС, що призвело до вбивства журналіста Гонгадзе.
За словами першого заступника ГПУ Рената Кузьміна, слідство зібрало досить доказів причетності Кучми до справи вбивства журналіста Гонгадзе. Він зазначив, що аудіозаписи розмов колишнього Президента, зроблені екс-майором Держохорони М.Мельниченком, визнали речовими доказами у справі про вбивство Гонгадзе.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас