Бродський роз'яснив, у чому суть списання боргів перед Податковою та ПФ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бродський роз'яснив, у чому суть списання боргів перед Податковою та ПФ

Казна та Політика
922
Закон, що передбачає списання заборгованостей перед Податковою та Пенсійним фондом, допоможе вирішити проблему боргів підприємств, вважає урядовий уповноважений з питань дерегуляції господарської діяльності Михайло Бродський.
Про це він написав у своєму блогу, коментуючи реакцію громадськості і ЗМІ на його попередню заяву. На його думку, багато хто просто не зрозумів, у чому суть списання боргів.
"Невігласи на різних сайтах під цією новиною почали писати всяку маячню", - пише Бродський. - А цей закон перш за все дозволить "розрулити" ситуацію з боргами підприємств. Люди хоч зможуть зітхнути вільно. Через суд ці борги вже не повернеш, бо в основному вони накопичуються або у банкрутів, або у майже банкрутів. Зате Податкова, судді, адвокати дуже легко в такій ситуації отримують хабарі й відкати", - пише чиновник.
Він виклав текст законопроекту у своєму блогу. Також чиновник нагадав, що погасив борг Черкаського деревообробного комбінату перед Пенсійним фондом.
"У кого коротка пам'ять - нагадую. Борг Черкаського деревообробного комбінату до Пенсійного фонду я вже заплатив", - нагадав Бродський.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас