Швеція готова інвестувати в українську інфраструктуру — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Швеція готова інвестувати в українську інфраструктуру

Казна та Політика
299
Шведські ділові кола готові направляти інвестиції в розвиток українських проектів. Про це повідомила Міністр торгівлі Швеції Єва Бьорлінг під час зустрічі з першим заступником Міністра інфраструктури Україні Костянтином Єфименком.
Так, шведів зацікавив розвиток в Україні автомобільних доріг і залізниць, а також робота над підвищенням безпеки транспортних шляхів.
Костянтин Єфименко презентував шведським гостям об'єкти і проекти, які вже зараз реалізує Україна, зокрема, об'єкти для проведення Євро-2012.
Заступник міністра інфраструктури підкреслив, що вже закінчені стадіони в Донецьку і Харкові, а восени здадуть в експлуатацію спортивні арени в Києві і у Львові.
Також перебудовується і авіакомплекс, будуються і реконструюються дороги.
"Минулого року ми здали в експлуатацію 1000 км доріг, в планах на цей рік - не менше 900 км", - сказав Єфименко, зазначивши, що за умови належного фінансування ця цифра може бути збільшена до 1300 км.
Міністр торгівлі Швеції зазначила, що країна зацікавлена в розширенні партнерства і збільшенні товарообороту з Україною.
"Зараз Швеція посідає 8-е місце за обсягом прямих інвестицій - і ми готові розвивати наші економічні відносини з Україною", - зазначила Бьорлінг.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас