На "Олімпійському" буде найбільше відеотабло (103 кв.м) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На "Олімпійському" буде найбільше відеотабло (103 кв.м)

235
Для НСК "Олімпійський" виготовлять відеотабло, одне з найбільших на стадіонах Європи. Обидві панелі, площею 103,36 м2 зі співвідношенням екрану 16:9, будуть найбільшими на стадіонах України. Максимальна вага кожного табло разом з монтажною конструкцією складе 9,5 тонн, повідомляє прес-служба НСК.
Під час матчів та спортивних змагань на двох кольорових відеопанелях "Олімпійського" гості стадіону зможуть стежити за рахунком, переглядати повтори гострих моментів гри та отримувати інформацію про гравців і склади команд. Відеопанелі відображатимуть будь-яку відео-, графічну і текстову інформацію у найвищій якості, тому можуть бути використані також під час культурно-розважальних заходів: концертів, виставок, ярмарків, презентацій.
Кольорові світлодіодні (LED) відеотабло німецького виробництва розмістять на даху за футбольними воротами. Таке розташування забезпечить огляд панелей з усіх куточків глядацьких трибун. А здатність відображати до 4,4 трильйона кольорів гарантує яскраві й незабутні враження від перегляду гри всім гостям НСК "Олімпійський".
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас