КМДА обіцяє не обмежувати продавців алкоголю і сигарет — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

КМДА обіцяє не обмежувати продавців алкоголю і сигарет

292
Завдання київської влади - обмежити доступ неповнолітніх до тютюнової та алкогольної продукції, а не в обмеженні діяльності малого бізнесу. Про це FINANCE.UA повідомили в прес-службі КМДА.
Як йдеться у повідомленні, у Києві планується створити Координаційну раду щодо впорядкування об'єктів торгівлі в місті та запобігання продажу даної продукції неповнолітнім. До складу ради увійшли представники тютюнової галузі, пивоварної галузі та громадських організацій малого бізнесу.
"Завдання міської влади ні в якому разі не полягає в обмеженні діяльності малого бізнесу, завдання полягає в обмеженні доступу неповнолітніх до тютюнової продукції, пива, алкогольних і слабоалкогольних напоїв. Координаційна рада створюється саме для того, щоб ми публічно і прозоро разом з представниками бізнесу прийшли до оптимальної моделі - скільки об'єктів торгівлі має бути в Києві, де вони будуть розташовані і яку продукцію зможуть реалізовувати", - зазначив заступник голови КМДА Руслан Крамаренко.
За його словами, представники малого бізнесу посилять контроль за реалізацією своєї продукції шляхом встановлення відеоспостереження біля об'єктів торгівлі та звільнення продавців, які порушують законодавство.
Як повідомлялося раніше, влада Києва наполягає, що алкогольні напої та тютюнові вироби повинні продаватися у спеціалізованих магазинах.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас