Киянин на "Лексусі", у якого вкрали 2 мільйони, представився безробітним — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Киянин на "Лексусі", у якого вкрали 2 мільйони, представився безробітним

Кримінал
10821
Учора в центрі столиці навпроти Оперного театру троє чоловіків у масках пограбували водія джипа "Лексус" RX350 і забрали майже 2 млн грн. "Сегодня" прибула на місце, коли шокований водій ще давав свідчення міліціонерам. Ліва щока і губи в нього опухли, а на обличчі була подряпина від сильного удару.
Як з'ясувалося, грабіжники стежили за водієм ще від одного з банків на пр. Перемоги, де він взяв із скриньки гроші. На своєму джипі він доїхав до Оперного театру, припаркувався біля магазину "Секунда". А коли виходив з грошима з джипа, до нього підбігли троє чоловіків у масках. "Один з них наніс удар кулаком в обличчя, вихопив сумку з грошима. Вони сіли в "Мерседес" і зникли. У Києві оголошено план "Перехоплення", - розповіла прес-секретар міліції Шевченківського району Марина Макаренко.
Сам водій виглядав розгубленим. Поки він чекав, коли йому поміняють колесо (злочинці встигли його проколоти, щоб чоловік не втік), потерпілий весь час говорив по телефону і нервово курив. "Я сам дурень, поїхав один. Вони до мене підлетіли, двоє були в масках, а один навіть і без маски. Вдарили, схопили гроші і зникли. У Києві у центрі загубитися легше, ніж у лісі", - нервово розповідав він комусь. Постраждалий представлявся то безробітним, то підприємцем, то казначеєм одного з банків. І не міг до ладу пояснити, чиї це гроші і куди він їх віз.
Востаннє подібне пограбування сталося 15 лютого - тоді у менеджера "Фокстроту" з машини вкрали $1 млн, злочинців поки не знайшли.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас