Ціни на нафту змінюються різноспрямовано в п'ятницю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ціни на нафту змінюються різноспрямовано в п'ятницю

Енергетика
250
Світові ціни на нафту демонструють різноспрямовану динаміку в п'ятницю на тлі бойових зіткнень в Лівії та загострення ситуації на Близькому Сході, а також песимістичних даних щодо обсягу замовлень на товари тривалого користування в США, свідчать дані торгів.
Вартість травневих ф'ючерсів на американську легку нафту марки WTI (Light Sweet Crude Oil) на електронних торгах у Нью-Йорку станом на 8:44 мск знизилася на 0,03 долара, або на 0,03% - до 105,57 долара за барель. Ціна травневих ф'ючерсів на північноморську нафтову суміш марки Brent підвищилася на 0,23 долара, або на 0,2% - до 115,95 долара за барель.
З песимізмом на ринку були сприйняті повідомлення про те, що обсяг замовлень на товари тривалого користування в США в лютому 2011 року скоротився на 0,9% в порівнянні з січнем, у той час як аналітики очікували зростання показника.
"Ринок в даний час намагається переключити увагу на економічні дані і в цілому на те, що відбувається за межами Близького Сходу", - розповів агентству Bloomberg керуючий директор сіднейського Commodity Broking Services Pty Джонатан Барратт.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас