Агрохолдинг "Мрія" почав проведення роуд-шоу випуску єврооблігацій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Агрохолдинг "Мрія" почав проведення роуд-шоу випуску єврооблігацій

Аграрний ринок
688
Агрохолдинг "Мрія" 21 березня почав проведення роуд-шоу свого першого випуску єврооблігацій, повідомляє Reuters з посиланням на банківські джерела.
За інформацією агентства, джерела не розкрили подробиць запланованої емісії. У листопаді 2010 р. "Мрія" збиралася розмістити єврооблігації на 300 млн дол., але відклала випуск після роуд-шоу.
Нагадаємо, агентство Fitch Ratings 21 березня повідомляло, що успішне проведення запланованого випуску облігацій Mriya Agro Holding Public Limited ("B-"/прогноз "Стабільний"/"BBB (ukr)"), дозволить групі провести інвестиції в різні сегменти свого бізнесу в перспективному сільськогосподарському секторі України.
Однак для досягнення цілей зростання групі будуть необхідні великі капітальні вкладення та інвестиції в оборотний капітал.
Агрохолдинг "Мрія" - сільськогосподарська компанія, акції якої котируються на Франкфуртській фондовій біржі, дочірня компанія ТОВ "М-Трейд". Компанія веде сільськогосподарську діяльність на 220 тис. га землі в Тернопільській, Хмельницькій, Чернівецькій та Івано-Франківській областях в Західній Україні. ТОВ "М-Трейд" займається вирощуванням сільськогосподарських культур і наданням логістичних послуг в Україні.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас