В Одесі відключили тепло за борги — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Одесі відключили тепло за борги

Казна та Політика
217
Минулої ночі, коли температура повітря в Одесі становила 4 градуси тепла, спеціалісти ДК "Газ України" відключили будинки жителів міста від газопостачання, мотивуючи це багатомільйонною заборгованістю населення за енергоносії в розмірі понад 262 мільйонів гривень.
Коментуючи відключення будинків від теплопостачання, виконуючий обов'язки віце-мера Одеси з ПЕК Микола Рубля заявив: "Населення заборгувало тепловикам понад 200 мільйонів гривень. І приблизно таку ж суму їм винна держава - як компенсацію різниці в тарифах. При цьому два підприємства "Теплопостачання міста Одеси" та "Одеська ТЕЦ" заборгували ДК "Газ України" близько 300 мільйонів гривень".
У свою чергу, представники ДК "Газ України", які прибули напередодні до Одеси, відзначають, що населення в цілому сумлінно і своєчасно оплачує вартість спожитих комунальних послуг, в тому числі теплової енергії, проте сплачені ним кошти своєчасно в компанію не надходять.
Зокрема, комунальне підприємство "Теплопостачання міста Одеси" станом на 21 березня заборгувало 187 мільйонів гривень (45%), а "Одеська ТЕЦ" - 78 мільйонів гривень (35%).
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас