Київ-2012: площа біля НСК Олімпійський стане прогулянковою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ-2012: площа біля НСК Олімпійський стане прогулянковою

501
Столична мерія показала остаточний проект Троїцької площі і території перед НСК "Олімпійський", підготовлений до Євро-2012.
На площі перед стадіоном не буде обіцяних раніше химерних фонтанів, зате з'являться клумби й гарні ліхтарі. А поруч збудують офісну "скляшку" і малу сцену театру оперети, покриту склом у формі носа корабля, пише газета Сегодня.
"Площа стане повністю прогулянковою. Її підсвітимо і, можливо, поставимо лавки, розіб'ємо кілька клумб. Побудувати фонтани не дозволили в УЄФА через проблеми з евакуацією. Вже зараз ми викладаємо плитку. Також на площі будуть каси стадіону, а ще ми оновимо виходи з метро", - розповів Сергій Овчинніков, директор проектів нерухомості компанії "Смарт-Холдинг".
Саме в це підприємство входить компанія "Юджин", що будувала скандальний ТРЦ, надземну частину якого знесли через відсутність шляхів евакуації вболівальників. У решти підземної частини буде розважальна зона з боулінгом, більярдом і ресторанами, паркінгом на 500 місць. Троїцьку хочуть здати разом зі стадіоном в кінці літа - на початку осені.
До футбольного чемпіонату планують відремонтувати дах театру оперети та тильну сторону будинку. Там же зроблять прибудову для складських приміщень.
А вже після Євро-2012 поряд з театром оперети побудують малу сцену театру з великим скляним фасадом у вигляді корабля. "Ми раді новому будинку, оскільки старий в аварійному стані. Добре було б і його реконструювати", - розповідає директор театру Богдан Струтинський. Також планується, що готель "Спорт" покриють склом, щоб не вибивався із загальної концепції площі.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас