Азаров висварив міністрів за відсутність реформ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров висварив міністрів за відсутність реформ

Казна та Політика
521
Прем'єр-міністр Микола Азаров вимагає посилити роботу з дерегуляції та розвитку підприємництва та висловлює обурення з приводу гальмування роботи в цьому напрямку з початку року. Про це він заявив під час засідання Кабінету Міністрів, повідомила прес-служба КМУ.
Прем'єр відзначив, що дане питання вже порушувалося, і Президент Віктор Янукович доручив Міністерству фінансів, Міністерству економічного розвитку і торгівлі, Міністерству соціальної політики, Міністерству енергетики та вугільної промисловості та іншим відомствам забезпечити необхідні темпи і якість здійснення реформ.
"Всі ці доручення Уряд бере на контроль. Ми повинні забезпечити максимально сприятливі умови для розгортання підприємницької активності. Президент упевнений, що регуляторна реформа здатна істотно пожвавити економіку, збільшити обсяги інвестицій і виробництва", - підкреслив Азаров.
Він різко розкритикував роботу Міністерства фінансів, Мінекономрозвитку, податкової та митної служб.
"Чому керівники цих відомств, робочої групи, створеної для діалогу з підприємцями, чекали кілометрових черг до податкових інспекцій, акцій протесту або вказівок, щоб виконувати свої безпосередні функції, а також чітко сформульовані доручення Уряду?" - запитує Азаров.
Він також звернув увагу першого віце-прем'єра Андрія Клюєва, міністрів, всіх керівників відомств, на невиконання до цих Постанови Уряду про припинення діяльності підприємств, створених для надання адміністративних послуг. Також, за його словами, не переведено рахунки держпідприємств у Державне казначейство.
"Тому доручаю на наступне засідання уряду запросити всіх керівників відомств для звіту про причини невиконання доручення", - підкреслив Прем'єр-міністр.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас