Присяжнюк: Інвестиції в Київську обл. в 2010 р. склали 1,7 млрд дол. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Присяжнюк: Інвестиції в Київську обл. в 2010 р. склали 1,7 млрд дол.

Казна та Політика
181
Київщина - один з найбільш інвестиційно привабливих регіонів України. Інвестиції в область 2010 р. склали 1,7 млрд дол., що в перерахунку на кожного жителя виходить приблизно по 1 тис. дол. - це один з найбільших показників у державі.
Про це в ефірі розповів голова Київської Обласної Державної Адміністрації Анатолій Присяжнюк.
"На сьогодні Київщина дійсно інвестиційно приваблива. Ми провели потужний інвестиційний форум, запропонували більше трьох десятків інвестиційних програм. На цьому форумі ми підписали угоди майже на 2 млрд дол. Сьогодні інвестиції в Київську область становлять 1,7 млрд дол., це на кожного жителя по 1 тис. дол. - це один з найвищих показників у державі", - заявив Присяжнюк.
"Цього року в мене вже є підписані угоди, проекти, які будуть здаватися в експлуатацію, це більше ніж на 1 млрд дол. Це різні проекти - це і будівництво молочно-товарних ферм, це і будівництво комплексів для вирощування свиней, це і комплекси зі зберігання і переробки сільгосппродукції, це і заводи з переробки шин, модернізація нашого шинного заводу, заводу "Кока-Кола" Цього року ми здамо в експлуатацію близько 50 об'єктів, де інвестори вкладають свої кошти, де буде розвиватися Київщина, де будуть створюватися нові робочі місця", - підкреслив губернатор.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас