Тимошенко випускають у Брюссель — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко випускають у Брюссель

Казна та Політика
277
Слідчий з особливо важливих справ Генеральної прокуратури України дав дозвіл лідерові партії "Батьківщина", екс-прем'єрові України Юлії Тимошенко на виїзд у Брюссель.
Як повідомили в прес-службі Генпрокуратури, у середу вона звернулася до слідчого із клопотанням про надання дозволу їй на виїзд 23-25 березня 2011 року в Брюссель для участі в саміті Європейської народної партії і у Литву на міжнародний форум "Кращий досвід зміцнення демократії", який пройде 30 червня.
"Слідчий розглянув зазначене клопотання і у відповідності зі ст.151 УПК України дав дозвіл на поїздку в Брюссель", - говориться в повідомленні Генпрокуратури.
Нагадаємо, що 14 березня Тимошенко заявила, що очікує відповіді слідчого Генеральної прокуратури України на прохання дозволити їй поїздку в Бельгію та Литву.
"Ми очікуємо зараз рішення Генеральної прокуратури України із приводу поїздки в Брюссель і в Литву на форум розвитку демократії", - сказала Тимошенко, відповідаючи на запитання про те, чи подані слідчому відповідні документи. За її словами, клопотання вона вже подала.
Як відомо, у відношенні Тимошенко діє запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас