Янукович доручив Колеснікову забезпечити якісні дороги в містах, які приймають ЧЄ-2012 з футболу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович доручив Колеснікову забезпечити якісні дороги в містах, які приймають ЧЄ-2012 з футболу

Казна та Політика
119
Президент Віктор Янукович доручив віце-прем'єр-міністрові, міністрові інфраструктури Борису Колеснікову забезпечити якісний стан доріг у містах, які будуть приймати чемпіонат Європи з футболу 2012 року (Київ, Львів, Донецьк і Харків).
Про це сказано в повідомленні прес-служби Президента.
Янукович провів зустріч із Колесніковим, у ході якої обговорив з ним підготовку до ЧЄ-2012 з футболу.
Зокрема, Президент звернув увагу міністра на необхідність забезпечення якісного стану доріг у містах, які приймають чемпіонат, і доручив надати їм реальну допомогу в приведенні доріг у належний стан.
У свою чергу Колесніков зазначив, що на сьогодні єдиним невирішеним питанням підготовки до чемпіонату є питання підбору персоналу, який забезпечуватиме проведення ЧЄ-2012 з футболу.
"Ми просимо допомоги міст - Львова, Донецька, Харкова - у підборі кадрів для роботи на стадіонах, в аеропортах. Звертаємося також до вищих навчальних закладів для того, щоб сформувати якісний менеджмент", - сказав він.
Віце-прем'єр також проінформував Януковича про те, що в середу відбудеться нарада в Міністерстві фінансів, на якій буде вирішуватися питання виділення в другому півріччі коштів на підготовку до турніру.
Як повідомляло агентство, у лютому прем'єр-міністр Микола Азаров закликав владу міст, які будуть приймати ЧЄ-2012 з футболу, раціонально використовувати кошти, які виділяють на підготовку до турніру.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас