Експерт: Тігіпко став політичним модератором — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт: Тігіпко став політичним модератором

Казна та Політика
486
Реформування соціальної сфери тільки додає політичної сміливості Сергію Тігіпку. Таку думку висловив політичний експерт, академік Віктор Циганов.
Він відзначив гострі заяви віце-прем'єр-міністра про необхідність відставки високих чинів з Податкової адміністрації та Митної служби.
"Якщо реформам будуть чинити опір, ситуацію в державі не переламати, - вважає експерт. - Заяви про перешкоди у Податковій адміністрації та Митній службі позитивно вплинули на громадськість. Люди давно не чули такої сміливості", - упевнений Циганов.
Віктор Циганов також вважає, що Сергій Тігіпко залишився наодинці з реформами. "Тігіпко сам змушений роз'яснювати, навіщо проводять реформи. Самі реформи заради реформ нічого не дадуть. Це шанс нарешті отримати поліпшення ситуації. Тігіпко не боїться говорити про труднощі і проблеми, які можуть очікувати українців", - зазначив експерт.
На його думку, надати вертикальну підтримку реформам, які очолив Сергій Тігіпко, повинні і його колеги в уряді, і в Адміністрації Президента. Крім того, така допомога повинна йти з боку суспільства. "Тігіпко став політичним модератором - він піднімає складні проблеми і виносить їх на обговорення", - додав він.
Нагадаємо, нещодавно в ефірі "Шустер Live" віце-прем'єр-міністр Сергій Тігіпко заявив про те, що країна потребує серйозних кадрових змін в митній і податковій системах. "Потрібно робити кадрові зміни і в податковій, і в митниці, дуже жорсткі кадрові зміни. Я просто наполягаю: час прийшов прибирати цих людей, вони поховають всю країну", - заявив він. Як відомо, Державну податкову службу України очолює Віталій Захарченко, а Державною митною службою вже рік керує Ігор Калетник, який раніше був народним депутатом від КПУ.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас