iB2: сім рахунків – одна картка! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

iB2: сім рахунків – одна картка!

408
Піреус банк пропонує нову послугу: відтепер клієнти можуть прив’язати усі свої рахунки до однієї платіжної картки та управляти розміщеними коштами на рахунках через банкомат. Це зручне нововведення стало можливим завдяки впровадженню розробленої спеціалістами компанії CS підсистеми iB2.
iB2 надає можливість банку працювати з поточними та картковими рахунками клієнтів в режимі «єдиного рахунку» та забезпечує інтеграцію автоматизованої банківської системи з фронт-офісною та бек-офісною частинами карткової системи в online режимі при виконанні операцій з картковими рахунками. А для клієнта банку це означає, що замість того, щоб носити з собою цілу купу пластикових карток, які роздувають гаманець та створюють масу незручностей, відтепер можна обійтися усього однією карткою!
До однієї картки клієнт може прив’язати до семи рахунків: поточний, пенсійний, зарплатний, ощадний та інші рахунки, відкриті в банку Піреус. Власники карток можуть здійснювати перекази між цими рахунками, знімати готівку, отримувати інформацію про залишки та рух коштів - в будь-який час, не відвідуючи відділення банку.
Зручності, які забезпечує iB2, оцінили й інші банки: зараз підсистема знаходиться на етапі впровадження ще в декількох банківських закладах України. Та, можливо, не за горами ті часи, коли в гаманцях клієнтів будь-якого українського банку буде зберігатися усього одна платіжна картка.
Дізнатися більше про iB2.
Про компанію CS
Компанія CS працює на ринку інформаційних технологій понад 13 років та спеціалізується на розробці, впровадженні, комплексному супроводі та розвитку систем автоматизації для банків та страхових компаній.
Сьогодні компанія CS займає лідируюче положення серед українських розробників банківського програмного забезпечення та є єдиним в Україні розробником банківського ПЗ, який має статус Oracle Platinum Partner.
За матеріалами:
СіЕс Інтегра
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас