Тігіпко: Уряд не має наміру враховувати заперечення роботодавців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тігіпко: Уряд не має наміру враховувати заперечення роботодавців

Казна та Політика
4668
Уряд не має наміру враховувати думку роботодавців щодо скасування норми, зафіксованої в законопроекті про легалізацію заробітних плат, що передбачає введення індикативних зарплат.
Як передає кореспондент УНІАН, про це вчора на прес-конференції заявив віце-прем'єр-міністр - міністр соціальної політики Сергій Тігіпко.
"Думаю, що пропозиції роботодавців не будуть враховані", - сказав він, відзначивши, що індикативні заробітні плати "швидше за все, з'являться в тому чи іншому вигляді".
У той же час Тігіпко виступив проти посилення контролю за роботодавцями, "тому що потрібно спочатку допомогти більш гнучко організувати ринок праці і дати можливість більш гнучко і швидко прийняти на роботу тимчасово, якщо треба, швидко звільнити людину з такої тимчасової роботи". "Але якщо ми дамо такі можливості, після цього контроль повинен бути суворим", - вважає віце-прем'єр-міністр.
Нагадаємо, роботодавці не підтримують урядову ініціативу щодо введення в Україні індикативних заробітних плат (нижче яких не можна платити).
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас