Ощадбанк посів друге місце в рейтингу наднадійних банків за версією журналу "Особистий рахунок" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ощадбанк посів друге місце в рейтингу наднадійних банків за версією журналу "Особистий рахунок"

Казна та Політика
474
Ощадбанк увійшов у трійку лідерів "Рейтингу наднадійних банків".
Метою авторів цього рейтингу був вибір еліти банківської системи, яка має, як мінімум, подвійний гарантією збереження коштів клієнтів.
У ході дослідження було взято до уваги багато важливих показників, зокрема капітал, зміни в капіталі в євро в період з 01.10.2008 р. по 01.01.2011 р., зміни депозитів фізичних осіб за цей період, рейтинг міжнародних агентств за шкалою в іноземній валюті тощо.
Як зазначено у журналі, незмінні лідери рейтингу - держбанки, які завдяки підтримці держави змогли за останні два роки суттєво поліпшити свої позиції. Масштабні вливання в капітали в минулі роки відкривають для них великі перспективи в найближчі роки.
Відкрите акціонерне товариство "Державний ощадний банк України" - один з найбільших фінансових інститутів української держави, що має саму розгалужену мережу установ. Це єдиний в Україні банк, який має закріплену законом державну гарантію повного збереження грошових коштів та інших цінностей громадян, довірених банку. Лідер рейтингу динамічності українських банків "ТОП-100 найкращих компаній України" (2010 р.). Увійшов до трійки лідерів "Рейтинг надійності банківських вкладів", презентованого "Економічною правдою" (2011 р.).
Основні показники банку станом на 01.02.2011 р.: власний капітал - 16,7 млрд. грн.; обсяг кредитного портфеля - 47,7 млрд. грн.; фінансовий результат - 87,8 млн. грн.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас