Литвин вважає нереальною відставку уряду Азарова зусиллями опозиції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Литвин вважає нереальною відставку уряду Азарова зусиллями опозиції

Казна та Політика
140
Голова Верховної Ради Володимир Литвин вважає нереальною відставку уряду Миколи Азарова.
"Я думаю, що зараз це нереально", - сказав він на прес-конференції у вівторок у Луганську, відповідаючи на питання кореспондента агентства "Інтерфакс-Україна" про те, як він оцінює ініціативу народного депутата Арсенія Яценюка зі збору підписів за резолюцію про недовіру уряду Азарова.
За словами Литвина, якщо підписи будуть зібрані, "по-перше треба думати, що робити з цими 150 підписами, а по-друге, ви ж прекрасно розумієте, що зараз йде боротьба за майбутні вибори і ніхто не захоче нікому підігравати".
Литвин підкреслив, що саме ці два фактори говорять про те, що "це просто політична акція, на яку фракція і депутати мають абсолютне право".
Як повідомлялося, 28 лютого лідер партії "Фронт змін", народний депутат (фракція НУ-НС) Яценюк ініціював збір підписів під резолюцією недовіри уряду Азарова. Він вважає за необхідне заслухати інформацію уряду про стан соціально-економічного розвитку держави до 15 березня поточного року-в цей день виповнюється рік з початку діяльності уряду під керівництвом Азарова.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас