Киян залучать до спорту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Киян залучать до спорту

Казна та Політика
262
Київська міськдержадміністрація планує направити на будівництво спортивних майданчиків у столиці 72,5 млн гривень до 2015 року.
Як йдеться у повідомленні прес-служби КМДА, влада планує побудувати спортивні майданчики для проведення фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи в усіх навчальних закладах. Всього на будівництво спортивних майданчиків до 2015 року планується витратити близько 72,5 млн грн.
Будівництво спортмайданчиків передбачено міською комплексною цільовою програмою Київ спортивний на 2011-2015 роки. У повідомленні говориться, що шляхом розвитку мережі спортивних майданчиків влада сподівається залучити якомога більше жителів Києва, в тому числі дітей та підлітків, до заняття спортом.
На думку заступника голови Київміськадміністрації Леоніда Новохатько, таким чином, вдасться забезпечити зниження рівня злочинності серед підлітків та молоді, зупинити поширення наркоманії, алкоголізму, куріння, сприяти фізичному розвитку дітей та підлітків і підвищити рівень соціальної стабільності в місті.
Згідно з програмою, майданчики, які будуть будуватися, повинні бути пристосовані для фізкультурно-оздоровчої та реабілітаційної роботи серед інвалідів, що в свою чергу сприятиме соціальній адаптації та реабілітації осіб з вродженими вадами фізичного та розумового розвитку.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас