Сьогодні стартує продаж квитків на Євро-2012 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сьогодні стартує продаж квитків на Євро-2012

Казна та Політика
844
Церемонія початку продажу квитків Євро-2012 стартує 1 березня о 17:00. Урочистості відбудуться в "Українському домі" на Хрещатику, передає Інформаційний центр "Україна-2012".
У Києві та Варшаві у вівторок стартує продаж квитків, які можна замовити лише на офіційному сайті UEFA.com з 1 по 31 березня. Президент УЄФА Мішель Платіні буде брати участь у церемонії у Варшаві, яка почнеться о 16 годині за центральноєвропейським часом в Науковому центрі ім. Коперника. Урочистий захід також відвідають президент Польського футбольного союзу Гжегож Лято, посли турніру Збігнєв Бонек, Анджей Шармах та інші видатні особи.
У київському Українському домі - на аналогічній церемонії гостей турніру привітають посол турніру Олег Блохін, директор турніру в Україні Маркіян Лубківський, представник президента УЄФА з питань Євро-2012 Франтішек Лаурінець та операційний директор UEFA Events SA Мартін Каллен. Захід пройде за участю Віце-прем'єр-міністра - Міністра інфраструктури Україні Бориса Колесникова, голови Нацагенства Володимира Ковалевського та керівників міст-приймальників.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас