Лозинському можуть дати довічно — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Лозинському можуть дати довічно

Кримінал
1017
На вирок у справі колишнього нардепа Віктора Лозинського, обвинуваченого у жорстокому вбивстві Валерія Олійника на Кіровоградщині у червні 2009 року, очікують вже наприкінці березня.
За даними джерел у ГПУ, судовий процес над Лозинським наближається до завершення. Всі підсудні та свідки вже допитані, зараз іде вивчення деяких матеріалів.
Потім повинні відбутися дебати сторін, останнє слово підсудних, і суд винесе вирок. У Генпрокуратурі очікують, що, якщо не буде штучних затримок, то вирок оголосять ще до кінця березня.
За даними журналістів, суд схиляється до того, що стріляв Лозинський, і що він буде за це відповідати "по повній програмі" - аж до довічного ув'язнення.
Виявилося також, що у справі фігурують два пістолети, які знайшли поряд з місцем злочину (один стартовий, інший - стріляє зарядами Флобера, тобто металевими кульками).
Лозинський свою провину заперечує. Він стверджує, що лише захищався. Мовляв, Олійник спочатку цілився в нього з пістолета, потім з'явився інший пістолет, потім - ніж.
Екс-прокурор Голованівського району Євген Горбенко, який також був у ніч вбивства з Лозинським, від показань у суді відмовився, а от колишній начальник Голованівської міліції Михайло Ковальський дає показання проти самого себе і Лозинського (за це, вважає адвокат, його і випустили на підписку про невиїзд, - ред.).
Нагадаємо, Лозинського та його спільників звинувачують у вбивстві жителя Кіровоградської області Валерія Олійника, яке сталося на території мисливських угідь депутата.
За даними ГПУ, вбивство було скоєно з особливою жорстокістю.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас