Кращі практики управління бізнесом від ГК "ІНТАЛЄВ" і компаній-лідерів українського ринку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кращі практики управління бізнесом від ГК "ІНТАЛЄВ" і компаній-лідерів українського ринку

207
У березні-квітні 2011 року ГК "Інталєв" проведе серію управлінських форумів для власників і керівників бізнесу. Мета форумів - поділитися досвідом і кращими бізнес-практиками успішного управління бізнесом.
Форуми пройдуть у великих промислових і ділових центрах України:
• Дніпропетровськ 22.03.2011
• Донецьк 12.04.2011
На майданчику "ІНТАЛЄВ" вже сьомий рік поспіль розкриваються секрети успіху відомих українських і російських компаній. Моделюються можливі ризики в управлінні бізнесом і способи їх попередження. Учасники отримують інформацію про новітні автоматизаційні системи управління, мають можливість побачити системи в дії.
• Які кроки має зробити керівник, щоб система управління фінансами стала прозорою?
• Як забезпечити конкурентоспроможність компанії через постановку системи контроллінгу?
• Які інструменти допоможуть зробити ваш бізнес ефективним?
Про все, що повинен знати успішний керівник, розкажуть консультанти і топ-менеджери провідних українських компаній, які мають великий проектний досвід, які є авторами книг з управління бізнесом.
До участі у Форумі запрошені: власники, генеральні директори, фінансові директори, керівники фінансових департаментів і служб, IT-директора.
Для цільової аудиторії вхід на форум ВІЛЬНИЙ, необхідна попередня реєстрація (запрошення з "ІНТАЛЄВ" буде вислано додатково).
Зареєструватися на участь у Форумах, ознайомитися з програмою і отримати докладну інформацію можна:
• заповнивши заявку на сайті http://www.intalev.ua/
• за телефонами: (044) 207-39-59, 537-74-11
Довідка про компанію:
Група компаній "ІНТАЛЄВ" - міжнародна консалтингова компанія, що спеціалізується на впровадженні сучасних систем управління бізнесом. Компанія є одним з лідерів ринку консалтингу та автоматизації в галузі стратегічного, процесного та фінансового управління.
Досвід роботи ГК "ІНТАЛЄВ" на ринку стратегічного консалтингу становить більше 14 років. Компанією успішно реалізовано більше 800 проектів. Здійснено понад 1200 впроваджень управлінського програмного забезпечення. В Академії Менеджменту "ІНТАЛЄВ" пройшли бізнес-навчання більше 5000 керівників середньої та вищої ланки.
За підтримки Дніпропетровської та Донецької торгово-промислової палати.
Генеральний інтернет-партнер - портал Finance.ua, генеральний медіа-партнер - журнал "IT для менеджменту", новинний партнер - інформаційне агентство "Українські новини", інформаційні партнери - інтернет-портали Tochka.net, Finforum, FinObzor, Власна Справа, журнал "Фінансовий директор".
За матеріалами:
Инталев
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас