Уряд затвердив річну програму співпраці "Україна-НАТО" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд затвердив річну програму співпраці "Україна-НАТО"

Казна та Політика
231
Уряд затвердив річну програму співпраці "Україна-НАТО". Про це повідомив Прем'єр-міністр України Микола Азаров під час зустрічі з Генеральним секретарем НАТО Андерсом Фог Расмуссеном, повідомила прес-служба Кабінету міністрів.
"Ми затвердили програму співробітництва "Україна-НАТО". Єдиною причиною затримки її ухвалення було те, що зараз у нас проходить адміністративна реформа. У Кабміні працювало 1300 співробітників. Ми залишили тільки близько 500 - тому були затримки у розробці документів, але зараз ситуація стабілізувалася", - підкреслив Азаров.
Програма співробітництва "Україна-НАТО" передбачає, що "Україна буде розвивати конструктивне партнерство з Північноатлантичним альянсом, як це передбачено Законом України "Про основи внутрішньої і зовнішньої політики" в усіх напрямках, визначених у відповідних двосторонніх документах, з дотриманням принципів, зафіксованих у Хартії про особливе партнерство між Україною та Організацією Північноатлантичного договору від 9 липня 1997 і в Декларації про її додаток від 21 серпня 2009 року.
Виконання даної програми буде сприяти продовженню внутрішніх реформ в галузі безпеки, оборонної, економічної, правової та інших сферах, а також залученню до цих процесів експертних та інших можливостей держав-членів НАТО, - говориться в повідомленні.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас