Київ увів знижку 10% на квартплату і 6% на тепло і гарячу воду в разі їх оплати до 20 числа з березня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ увів знижку 10% на квартплату і 6% на тепло і гарячу воду в разі їх оплати до 20 числа з березня

Казна та Політика
812
Київська міська державна адміністрація ввела знижку розміром 10% на квартплату і 6% на тепло і гарячу воду в разі їх оплати до 20 числа місяця з березня.
Про це журналістам повідомив перший заступник голови Київміськадміністрації Олександр Мазурчак.
Мазурчак зазначив, що механізм знижок уведений на місяць раніше, ніж планували спершу (спершу запровадження механізму знижок за оплату квартплати і компослуг до 20 числа місяця планували з квітня).
"Ми подивилися, як кияни якісно платили в лютому, і вирішили запровадити механізм знижки вже з березня. Спершу планували у квітні", - зазначив перший заступник голови міськадміністрації.
Він також розповів, що вже в березні знижкою скористаються 90% киян, додавши, що решта 7% мають заборгованість з квартплати і 3% мають оформлену субсидію.
Як повідомляло агентство, Київська міська державна адміністрація заявила про те, що не має наміру вводити стягнення пені за прострочення оплати житлово-комунальних послуг.
Так, зі слів Мазурчака, механізм стимулювання, який буде введений, працюватиме набагато ефективніше, ніж стягнення пені.
Зокрема, Мазурчак розповів, що якщо абонент буде вчасно і повною мірою оплачувати компослуги до 20 числа кожного місяця, то на наступний місяць він отримуватиме знижку на оплату цих послуг розміром 10%.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас