ЄБА: Ухвалення непопулярних реформ поліпшить життя українців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЄБА: Ухвалення непопулярних реформ поліпшить життя українців

Казна та Політика
766
Європейська Бізнес Асоціація (ЄБА) позитивно оцінює поновлення співпраці між Україною та Міжнародним Валютним Фондом (МВФ) і готовність влади до ухвалення непопулярних рішень і проведення необхідних реформ. Про це заявив Президент ЄБА Томаш Фіала на зустрічі з Прем'єр-міністром України Миколою Азаровим, повідомила прес-служба Кабінету міністрів.
На його думку, реформи вже давно назріли в Україні,й після їх реалізації значно покращиться життя громадян.
Президент ЄБА зазначив, що українському уряду вдалося стабілізувати ситуацію в банківському секторі. Однак, на його думку, ще необхідно ухвалити кілька законів, які будуть захищати банки, і вони зможуть нарощувати свої кредитні портфелі. Також Фіала позитивно оцінив розробку і прийняття Податкового кодексу.
"Податковий кодекс народжувався досить проблематично, і перші його версії трохи налякали бізнес, але його остаточна версія дуже позитивна і також позитивне те, що Ваше Уряд готовий вести далі діалог і ухвалювати зміни до Податкового кодексу", - підкреслив він.
Нагадаємо, Європейська Бізнес Асоціація є провідною організацією міжнародного бізнесу в Україні, яка об'єднує більше 800 компаній, де працює більше мільйона співробітників.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас