Уряд заявляє, що не виділяв гроші банкам — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд заявляє, що не виділяв гроші банкам

Казна та Політика
1339
Уряд називає звинувачення екс-прем'єр міністра Юлії Тимошенко в капіталізації "Ощадбанку", для передачі 3,5 млрд гривень банку "Надра" безпідставними. Про це FINANCE.UA повідомила прес-служба Кабінету міністрів.
"За весь час роботи Уряду Миколи Азарова ніякого рішення про докапіталізацію банків не ухвалювалося. Зате, з травня по листопад 2009 року Уряд Юлії Тимошенко за державні кошти придбав акції АКБ "Київ", АТ , "Родовід Банк" та АБ "Укргазбанк" на загальну суму 19,6 млрд грн. А в у січні-лютому 2010 року направило на докапіталізацію ПАТ "Укрексімбанк" 6,4 млрд грн", - йдеться в повідомленні.
Як повідомляє прес-служба КМУ, Головним Контрольно-ревізійним управлінням (ГоловКРУ) були проведені ревізії ПАТ АКБ "Київ", "Родовід Банк" та АБ "Укргазбанк", за результатами яких були виявлені численні порушення законодавства при використанні державних коштів. У результаті фінансовий стан цих банків продовжив погіршуватися.
"26 млрд гривень коштів платників податків були витрачені фактично попереднім урядом, і треба ще з'ясувати - в чиїх корисливих інтересах", - йдеться в повідомленні відомства.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас