Приватбанк відкрив Центр мікрокредитування в Южноукраїнську — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк відкрив Центр мікрокредитування в Южноукраїнську

Кредит&Депозит
229
У рамках розширення національної Програми мікрокредитування малого і середнього бізнесу, Миколаївська філія Приватбанку відкрила новий Центр мікрокредитування в м. Южноукраїнськ (Миколаївська обл.). За словами представників Миколаївської філії банку, новий Центр буде обслуговувати підприємців Южноукраїнська і прилеглих районів. Звернувшись у такий Центр, підприємці зможуть одержати вичерпну інформацію про умови і форму одержання кредиту для розвитку і розширення свого бізнесу по лініях міжнародних фінансових організацій НУФ і ЕБРР, а також скористатися іншими банківськими продуктами Приватбанку.
Кредити можуть бути надані в безготівковій, або наявній формі в одній з валют (USD, EUR, UAH) на придбання основних і поповнення оборотних коштів. На сьогоднішній день у регіоні працює три Центри мікрокредитування. Найближчим часом планується відкриття подібних Центрів і в інших районах Миколаївської області. Станом на 1 грудня 2002 року, у рамках програми мікрокредитування Миколаївською філією банку видано 554 кредити на суму 3 750 тис. доларів.
Довідка:
Миколаївська філія Приватбанку входить у трійку найбільших банківських установ регіону. Станом на 01.01.2003р. у Миколаївській області працює 64 відділення Приватбанку, з яких 35 у Миколаєві і 29 у районних центрах, а також 18 банкоматів. Приватбанк є одним з найбільших банків України. Національна мережа банківського обслуговування Приватбанку включає 1 367 філій і відділень по всій території країни. Банк має найбільшу в Україні мережа обслуговування пластикових карт: 600 банкоматів, 10 528 POS-терміналів і 1 820 пунктів видачі готівки.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас