Сувеніри Євро-2012 будуть рекламувати на міжнародних виставках — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сувеніри Євро-2012 будуть рекламувати на міжнародних виставках

Казна та Політика
305
Україна виконала "житлові" вимоги УЄФА на 81%. Київ представить свій туристичний потенціал, нову рекламно-інформаційну та сувенірну продукцію на загальнонаціональному стенді "Включи Україну" під час Міжнародної туристичної виставки "ITB Berlin". Київ буде представлений на 55 кв. метрах експозицією із зображенням символіки міста в 2D форматі і презентацією яскравого слайд-шоу найбільш цікавих місць для відпочинку в столиці.
На стенді вперше буде представлена лінійка сувенірної продукції з символікою міста до Євро-2012.
Крім Берліна, Київ планує популяризувати свій потенціал на інших експозиціях протягом 2011 року. Місто візьме участь єдиним стендом "Київ туристичний" у міжнародних та вітчизняних туристичних виставках (Міжнародної туристичної біржі "IMTM" (Тель-Авів, Ізраїль), Міжнародній туристичній виставці "Salon Mondial Du Tourisme" (Париж, Франція), Міжнародних туристичних виставках "MITT : Подорожі та туризм" і "MITF" (Москва, Росія), Міжнародній туристичній виставці "Inwetex Cis Travel Market" (Санкт-Петербург, Росія), Міжнародній туристичній виставці "Великий шовковий шлях" (Ташкент, Узбекистан).
Україна планує зробити акцент на туристичні можливості міст, який приймають Євро-2012 - Києва, Донецька, Харкова і Львова, а також вже відомих українських рекреаційних зон - Карпат, Одеси і Криму.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас