Віце-прем'єр туркменського уряду покинув свій пост — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Віце-прем'єр туркменського уряду покинув свій пост

Казна та Політика
165
Хидир Сапарлиєв звільнений з посади заступника голови кабінету міністрів Туркменістану, голови надзвичайної комісії Туркменістану по боротьбі з поширенням захворювань і призначений ректором Туркменського політехнічного інституту.
Як заявив президент країни Гурбангули Бердимухамедов на засіданні кабінету міністрів, у результаті неналежної організації виховної роботи зі студентами і допущення зниження якості їх навчання у Політехнічному стався негативний інцидент, повідомляє прес-служба президента республіки. Сапарлиєв призначений на посаду ректора, "з огляду на його тривалий стаж роботи в системі освіти і великий досвід у цій сфері".
Також у зв'язку з інцидентом звільнені з посади заступник міністра освіти з вищої та середньої професійної школи Дурдиєв, ректор Туркменського політичного інституту Мовламов та проректор з навчальної роботи цього вузу Джелілов. Президент Туркменістану зробив перше попередження віце-прем'єру Ходжамухаммедову як керівнику, який курирує цей інститут. Віце-прем'єру Гурбанмирату Мезілову поряд з підвідомчою йому сферою доручено курирувати роботу міністерств і галузевих відомств, які раніше перебували у віданні Хидира Сапарлиєва.
За матеріалами:
Фінмаркет
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас