Студенти обурені факсом, розісланим ректорам з КМДА — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Студенти обурені факсом, розісланим ректорам з КМДА

Казна та Політика
315
Київська міська державна адміністрація вимагає від ректорів вищих навчальних закладів Києва забезпечити присутність студентів на зустрічі з головою КМДА Олександром Поповим.
Про це УНІАН повідомили у Національній студентській спілці.
Студенти поінформували, що у факсограмі, отриманій сьогодні керівниками вищих навчальних закладів столиці, йдеться: "Просимо забезпечити участь 10 лідерів студентського самоврядування для зустрічі з головою Київської міської державної адміністрації". Зустріч має відбутися 11 лютого з 9:30 до 10:30, коли студенти на заняттях, повідомили у Національній студентській спілці.
"Змушуючи ректорів університетів зривати навчальний процес, в Попова прямо порушують чинне законодавство. Така практика була звичним явищем за часів Кучми, і зараз знову повертається", - зазначив перший віце-президент Національної студентської спілки Григорій Кузьмін і запевнив, що "хоча в Київській міській державній адміністрації розглядають студентів як стадо, оскільки просять "забезпечити" їх із супровідною особою в певній кількості, студенти завжди будуть мати свою позицію і дадуть відповідну оцінку діям КМДА".
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас