Кабмін виділить на будівництво метро в Дніпропетровську 30 мільйонів гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін виділить на будівництво метро в Дніпропетровську 30 мільйонів гривень

Казна та Політика
355
Кабінет міністрів України в рамках модернізації транспортної інфраструктури Дніпропетровська виділить кошти для будівництва в місті метро, об'їзної дороги і нових з'їздів з Кайдацького мосту. Про це повідомляється на сайті уряду.
Так, на будівництво Дніпропетровського метрополітену буде виділена субвенція в 30 мільйонів гривень, при тому, що раніше Кабмін вирішив виділити із загального фонду державного бюджету 20 мільйонів гривень на капітальні видатки з будівництва метро. Головним розпорядником бюджетних коштів є Міністерство фінансів, одержувачем є Державне підприємство Дніпропетровська дирекція будівництва метрополітену.
Прем'єр-міністр України Микола Азаров також доручив включити об'їзну дорогу навколо Дніпропетровська до переліку автошляхів, які будуть будуватися в 2011 році, і надати субвенцію в обсязі 100 мільйонів гривень для початку будівництва естакади і з'їздів з Кайдацького мосту.
Міністерству фінансів, Міністерству інфраструктури і транспорту, Укравтодору та Дніпропетровській обласній адміністрації Азаров доручив погодити всі питання, пов'язані з наданням субвенцій, організувати і координувати роботу.
Міжвідомча нарада та прийняті на ньому рішення стали виконанням доручень президента Віктора Януковича, які він дав після робочої поїздки в Дніпропетровськ 12 жовтня 2010 року, відзначив Азаров.
Між тим, в січні Київська міськдержадміністрація оцінила вартість будівництва Подільсько-Вигурівської лінії метро на Троєщину з урахуванням комплектації її вагонами в 14 млрд гривень.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас