У РФ померла летюча ослиця Анапка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У РФ померла летюча ослиця Анапка

59
У Москві померла знаменита ослиця Анапка, що прославилася після того, як її запустили політати над Азовським морем на парашуті, пише видання "Комсомольская правда".
Тварина померла в Кремлівській школі верхової їзди, де Анапка перебувала на реабілітації. Проте представник кінноспортивного клубу повідомив, що ослиця померла не в стайні. За його словами, Анапка покинула школу верхової їзди близько трьох місяців тому і останнім часом жила у господарів (хто саме став її новим господарем і де він її тримав, в школі верхової їзди не уточнили).
Відомо, що ослиця померла після хвороби, яка тривала кілька тижнів. Причиною смерті Анапки називають серцеву недостатність. За словами ветеринарів, ослиця досягла похилого віку і не змогла впоратися з недугою.
У стайні Кремлівської школи верхової їзди, куди Анапку відправили влітку 2010 року, ослиця провела кілька місяців. До школи верхової їзди тварина переїхала завдяки журналістам британської газети The Sun, які викупили тварину в її господаря. У стайні Анапці були надані комфортні умови для проживання, дієта зі свіжих овочів, фруктів і злаків, кваліфікована Ветдопомога, послуги масажиста, солярій і душ.
Ослиця Анапка стала знаменитою в середині липня 2010 року. Тоді власники водних атракціонів в станиці Голубицька на Кубані запустили тварину політати на парашуті в рекламних цілях. За словами очевидців, Анапка пробула в небі над Азовським морем близько півгодини.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас