Дружина британського спікера "засвітилася" у відвертій фотосесії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дружина британського спікера "засвітилася" у відвертій фотосесії

70
Саллі Беркоу, дружину спікера британської Палати громад, звинуватили у підриві репутації свого чоловіка після того, як вона взяла участь в сумнівній фотосесії і висловилася про сексуальну привабливість cвого чоловіка, пише газета The Times.
Парламентарії висловили обурення після того, як вона сфотографувалася для журналу ES, додатку до газети London Evening Standard, в одному простирадлі. Потім агентство-правовласник цих фотографій виставило їх на продаж за 15 тисяч фунтів стерлінгів кожна, відзначається в статті.
"Політики як порода не особливо сексуальні, але я думаю, що вони можуть бути сексуальними, тому що влада - це збудник. З того часу, як Джон став спікером, кількість жінок, які цікавляться ним, різко зросла. Я не ревную, тому що і мною чоловіки стали цікавитися більше. Я думаю, це цікаво, що до мене почали ставитися як до Карли Бруні британської політики", - сказала Беркоу. Вона згадала про нинішню дружину президента Франції Ніколя Саркозі, яка свого часу відрізнялася розбещеністю.
Беркоу живе на території парламенту в житловому комплексі, який сплачений скарбницею. "Вид з будинку спікера неймовірно сексуальний, особливо вночі при світлі місяця і старовинних газових ліхтарів", - заявила Саллі Беркоу. "Коли ми з Джоном тільки зустрічалися, ми часто прогулювалися вздовж Південного берега і дивилися на будівлі парламенту. Я ніколи не думала, що це буде так сексуально - жити поруч з Біг Беном і слухати передзвін його дзвонів", - додала вона.
Згодом Беркоу пошкодувала про розміщення фотографії в простирадлі. Відповідно до її висловлювання в мікроблозі Twitter, яке цитує The Times, вона стала жертвою обману і "вмирає від сорому". Разом з тим Беркоу додала, що збиралася зробити цей знімок до Дня святого Валентина і він повинен був стати частиною чогось більшого.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас