Семирічний хлопчик ледь не купив на eBay реактивний винищувач — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Семирічний хлопчик ледь не купив на eBay реактивний винищувач

74
Семирічний хлопчик з Лондона ледь не придбав на онлайн-аукціоні eBay британський реактивний винищувач Harrier, повідомляє телеканал FOX. Дитина побачила оголошення про продаж літака за фіксованою ціною - 69 999 фунтів стерлінгів (близько 113 тисяч доларів) - і натиснула на кнопку "Купити".
Про вчинок хлопчика незабаром дізнався його батько. Чоловікові довелося зв'язатися з продавцем винищувача, пояснити, що його син не в змозі оплатити літак. Потім батько хлопчика попросив скасувати покупку і вибачився за доставлені незручності.
В організації Jet Art Aviation, яка виставила на продаж Harrier і яка виставляє і колекціонує літаки і запчастини до них, повідомили, що дійсно спілкувалися з батьком хлопчика, який намагався купити винищувач, і висловили надію, що подібних інцидентів більше не повториться.
Наразі на сайті eBay інформація про продаж винищувача відсутня. Можна припустити, що Harrier або знайшов свого покупця, або був знятий з продажу.
Літаки Harrier були розроблені у Великобританії в 1960-х роках. Основною особливістю цих винищувачів є можливість вертикального зльоту і посадки.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас