У Сумській області перекрито контрабандний канал — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Сумській області перекрито контрабандний канал

Кримінал
466
У Сумській області правоохоронні органи перекрили контрабандний канал переміщення товарів через державний кордон України.
Як повідомила співробітник штабу управління податкової міліції ДПАУ в Сумській області Наталія Шаповал, у рамках операції "Щит" співробітники податкової міліції та Сумського прикордонного загону провели чергові спільні заходи на території Середино-Будського та Ямпільського районів. З метою протидії незаконному переміщенню товарів через державний кордон правоохоронці здійснили обстеження 14 нелегальних оптових складів у прикордонних районах півночі області.
При перевірці оперативної інформації в покинутих ангарах колишнього місцевого агрогосподарства працівники податкової міліції знайшли знаряддя для контрабандного переміщення товарів - 2 снігоходи, 2 автомобілі марки "УАЗ" без державних знаків та заводських номерів, 18 рацій, а також 93 поліетиленових пакети, в яких були товари народного споживання з маркуванням виробників КНР: шкіряні рукавички, зимові пальта, шуби.
За наявною інформацією, товарно-матеріальні цінності накопичувалися для подальшого незаконного переміщення їх через державний кордон поза митним контролем з використанням вказаних транспортних засобів. Загальна вартість вилученого, за попередньою оцінкою, складає більше 800 тисяч гривень.
Співробітниками податкової міліції спільно з військовослужбовцями Сумського прикордонного загону здійснюються подальші заходи щодо встановлення організатора контрабандного каналу.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас