S&P знизило рейтинг Єгипту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

S&P знизило рейтинг Єгипту

Казна та Політика
267
Рейтингове агентство Standard&Poor's знизило у вівторок рейтинг Єгипту і заявило, що посилення політичної кризи в країні може призвести до подальшого погіршення рейтингу як мінімум на один ступінь протягом трьох місяців.
Агентство знизило довгостроковий рейтинг Єгипту в іноземній валюті до "BB" з "BB +", короткостроковий рейтинг в іноземній валюті залишився з позначкою "В". Також агентство знизило короткостроковий і довгостроковий рейтинги в національній валюті до "ВВ" і "В" з "ВВВ-" і "А-3" відповідно. І довгостроковий рейтинг в іноземній валюті, і довгостроковий рейтинг у національній валюті мають негативний прогноз.
"Зниження рейтингу відображає наші очікування на те, що демонстрації (заворушення) в Єгипті продовжаться, незважаючи на призначення віце-президента і відставку уряду", - сказав аналітик S&P Кай Стакенброк. "Ми можемо знову знизити (довгострокові) рейтинги, потенційно більш ніж на один ступінь протягом наступних трьох місяців, якщо ми будемо бачити продовження суттєвої політичної нестабільності", - йдеться в офіційній заяві агентства.
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас