НБУ обговорив питання про відновлення функціонування рекапіталізованих банків і банку "Надра" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НБУ обговорив питання про відновлення функціонування рекапіталізованих банків і банку "Надра"

Казна та Політика
1535
На нараді у голови Національного банку України, яка відбулася 28 січня 2011 р., були обговорені питання стратегії відновлення нормального функціонування рекапіталізованих за участю держави банків та ВАТ КБ "Надра". Про це повідомляє прес-служба НБУ.
Голова НБУ Сергій Арбузов звернув увагу, що з метою виконання доручення, яке ставилось на правлінні, необхідно обговорити кожен банк, прийняти рішення, і направити лист уряду з проханням прискорити цей процес і знайти рішення. "Від термінів вирішення зазначеного питання залежать обсяги коштів, необхідних для відновлення стабільної діяльності вищезгаданих банків, відновлення довіри кредиторів і вкладників, поліпшення інвестиційної привабливості держави та її економічної стабільності", - заявив він.
НБУ розробив стратегію виходу з даної ситуації. Стратегія спрямована на відновлення стабільної діяльності банків, результативну роботу з ліквідації проблемної заборгованості, задоволення вимог кредиторів та мінімізації витрат уряду.
Також С.Арбузов доручив заступнику голови НБУ Ігорю Соркіну провести зустріч з міністром фінансів Федором Ярошенком з метою вирішення питання відновлення стабільної діяльності рекапіталізованих банків та ВАТ КБ "Надра".
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас