Експерт вважає, що Україна може зробити економічний ривок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт вважає, що Україна може зробити економічний ривок

Казна та Політика
696
Голова фонду Icon Private Equity Кирило Дмитрієв вважає, що "для України цей рік буде вирішальним - можна зробити серйозний економічний ривок".
Таку думку він висловив в коментарі, переданому УНІАН.
Зокрема, кажучи про Всесвітньому економічному форумі, що завершився напередодні в швейцарському Давосі, Дмитрієв сказав, що за кілька днів форуму він відвідав багато сесії, пов'язані з планами і прогнозами на майбутнє. "І всі налаштовані, що найближчі два-три роки будуть позитивними з економічної точки зору. Зрозуміло, що буде багато проблем, які треба вирішувати державам з дефіцитом. Але всі налаштовані оптимістично", - відзначив голова фонду.
На його думку, "для України цей рік буде вирішальним - можна зробити серйозний економічний ривок". Наприклад, сказав Дмитрієв, "у багатьох західних інвесторів серйозний інтерес до агросектору - їжі в світі стає все менше, ціни ростуть. І Україна може серйозно там просунутися. Тому у всіх такий обережно позитивний погляд".
Крім того, президент фонду Icon Private Equity зазначив, що зараз існує "величезний попит на метал, золото, і тому серйозні перспективи у металургії. Особливо, з урахуванням попиту в Китаї".
Дмитрієв підкреслив, що зараз багато країн - Індія, Росія, Китай, борються за інвестиції, але він вважає, що в України хороші перспективи з точки зору залучення інвесторів, в тому числі у зв'язку з проведенням Чемпіонату Європи з футболу в 2012 році.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас