Акімова заявляє про готовність Shell брати участь у розробці родовищ газу на шельфі Чорного моря — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Акімова заявляє про готовність Shell брати участь у розробці родовищ газу на шельфі Чорного моря

Енергетика
279
Перший заступник глави Адміністрації Президента Ірина Акімова заявляє про готовність британо-нідерландського концерну Royal Dutch Shell брати участь у розробці родовищ газу на шельфі Чорного моря.
Про це вона сказала в інтерв'ю телекомпанії "5 канал".
Акімова зазначила, що під час зустрічі Президента Віктора Януковича з представниками Shell в рамках Всесвітнього економічного форуму в Давосі (Швейцарія) сторони обговорили стан і перспективи співробітництва.
"Компанія Shell мала деякі проблеми на Україні з податковою агенцією (Державна податкова служба), але ці проблеми були вирішені, і зараз буде розвиватися співпраця, зокрема з видобутку шельфового газу. Компанія Shell до цього готова, готова брати участь у тендерних процедурах і готова вкладати в Україну", - сказала вона
При цьому Акімова не уточнила, в розробці яких саме родовищ готова брати участь Shell, однак наголосила на важливості такої роботи для диверсифікації джерел постачань палива та розвитку внутрішнього ринку газу.
Як повідомляло агентство, Shell планує добувати сланцевий газ на Юзівській газовій площі (Донецька і Харківська області).
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас