Кабмін буде вести переговори з МВФ щодо упущення термінів проведення пенсійної реформи в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін буде вести переговори з МВФ щодо упущення термінів проведення пенсійної реформи в Україні

Казна та Політика
606
Кабінет міністрів України буде вести переговори з МВФ щодо упущення термінів проведення пенсійної реформи в Україні. Про це сьогодні заявив віце-прем'єр, міністр соціального розвитку Сергій Тігіпко.
"Якщо подивитися по програмі МВФ, то ми ці терміни пропустили, і зараз перед нами стоять завдання обговорити максимально всі рішення, і поправити їх. Я думаю, що з МВФ ми зможемо домовитися", - сказав він.
Нагадаємо, 26 січня Тігіпко заявив, що Україна поки не виконала всіх вимог Міжнародного валютного фонду (МВФ) для отримання чергового траншу кредиту.
"Ми не готові, поки не прийняли всі необхідні рішення", - сказав Тігіпко, додавши, що робота в цьому напрямку ведеться.
За словами Тігіпка, рада директорів МВФ має прийняти рішення про виділення чергового траншу кредиту до 15 березня 2011 року.
Нагадаємо, місія МВФ відвідає Україну 1-11 лютого для зустрічей із владою та проведення переговорів щодо другого перегляду програми співпраці України і МВФ.
Програма stand-by для України була затверджена 29 липня 2010 р. на суму 15,8 млрд дол. Кредит більш ніж у сім разів перевищує квоту України, що розраховується на основі внесків країни до бюджету фонду. Україна вже отримала перші два транші нового кредиту МВФ у розмірі 1,89 млрд дол. і 1,6 млрд дол.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас