В Італії з'явився безкоштовний доступ в інтернет — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Італії з'явився безкоштовний доступ в інтернет

Казна та Політика
479
У той час як у Німеччині безкоштовний доступ до мереж Wi-Fi у великих містах залишається теорією, в Римі та Флоренції бездротові локальні мережі вже стали реальністю, передає Spiegel.
Відвідувачі понад 4200 кафе, ресторанів, перукарень та інших закладів зможуть безкоштовно користуватися інтернетом вже цього року.
У Флоренції оголошено конкурс на фінансування інтернет-проекту вартістю €1,5 млн ($2 млн). В кінці лютого буде оголошено компанію, яка займеться установкою мереж Wi-Fi на 7,5-кілометровому маршруті трамваю №1. Проект планується завершити цього літа. Безкоштовний інтернет також буде доступний в межах 100 метрів від трамвайних шляхів.
Доступ в інтернет, однак, матиме певні обмеження. Користувачі зможуть безкоштовно перебувати в мережі протягом години, обсяг трафіку складе 300 МБ. Після проведення тестування, сервіс планується продати приватній компанії. Час безкоштовного доступу буде скорочено до півгодини. Після закінчення цього часу буде стягуватися невелика плата.
В даний час у Флоренції мало хто знає про можливість безкоштовного доступу до мережі. Рекламувати сервіс на банерах забороняє міська влада, яка відповідає за збереження історичного вигляду Флоренції.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас