Київ у поточному році виділить 100 млн грн на створення амбулаторій сімейної медицини — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ у поточному році виділить 100 млн грн на створення амбулаторій сімейної медицини

Казна та Політика
121
У поточному році на створення амбулаторій сімейної медицини в Києві буде виділено 100 млн грн.
Як повідомляє прес-служба столичної мерії з посиланням на заступника голови Київської міськадміністрації Руслана Крамаренка, це передбачено бюджетом столиці на 2011 році.
Міський бюджет Києва на 2011 рік має соціальну спрямованість і націлений на вирішення найболючіших проблем киян, підкреслив він.
За його словами, Програма соціально-економічного розвитку столиці на поточний рік передбачає відхід від практики "розпилення" коштів на реалізацію численних заходів міських цільових програм, які не завжди узгоджені між собою і не приносять істотного економічного і соціального ефекту.
Замість цього передбачена концентрація ресурсів на вирішенні нагальних господарських проблем міста, зокрема, на реалізацію високоефективних інвестиційно-інфраструктурних проектів, підвищення рівня соціальних стандартів життя киян, впровадження реформ в соціальному секторі.
Так, на соціальний захист і соцзабезпечення в бюджеті-11 закладено 2,19 млрд грн, освіту - 3,17 млрд грн, охорону здоров'я - 2,33 млрд грн.
Зокрема, до кінця року планується відкрити школу в Святошинському районі, побудувати 4 нові дитячі садки, ввести в експлуатацію центр соціального обслуговування пенсіонерів та соціальної реабілітації дітей-інвалідів.
Крамаренко також заявив, що столична влада буде приділяти особливу увагу забезпеченню житлом.
"У місті вже 10 років працює програма спільного фінансування будівництва житла за рахунок коштів бюджету та населення. У 2011 році на її реалізацію також заплановані асигнування з міського бюджету. В результаті планується ввести в експлуатацію 13 житлових будинків на 2,9 тис. квартир", - зазначив він.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас