Підлеглого Черновецького відпустили з СІЗО — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Підлеглого Черновецького відпустили з СІЗО

Казна та Політика
480
Пізно ввечері 25 січня начальник Головного управління охорони культурної спадщини Київської міської держадміністрації Руслан Кухаренко вийшов з Лук'янівського СІЗО. Його відпустили на підписку про невиїзд, повідомляє газета "Сегодня".
Рішення про зміну запобіжного заходу слідчий вчора оголосив адвокатам чиновника - Руслану Баклану і Володимиру Голубєву.
"Досудове слідство закінчено. Тепер ми будемо знайомитися зі справою, і після цього вона буде направлено до суду. Наша боротьба тільки починається", - зазначив Руслан Баклан.
Кухаренко відбув у камері попереднього ув'язнення майже п'ять місяців. За цей час у нього встигла народитися третя донька Варвара. "Я як зайшов додому, відразу взяв її на руки, подивився, яка вона крихітна, сонечко моє. Мене зустріли всі, середня донька кинулася на руки, старша і дружина Вікторія обнялися, мама теж. Всі плачуть, звичайно", - розповів сам Руслан Кухаренко.
Нагадаємо, Кухаренко, якого затримали 30 серпня, звинувачують в тому, що він нібито незаконно укладав договори про надання юридичних послуг.
29 жовтня 2010 Печерський районний суд столиці продовжив термін перебування в СІЗО Руслану Кухаренко на два місяці.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас