Таксистів Москви зобов'яжуть надавати безкоштовні послуги в НС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Таксистів Москви зобов'яжуть надавати безкоштовні послуги в НС

Казна та Політика
374
Обурений завищенням цін на проїзд у таксі та у водіїв-приватників після теракту в Домодєдово мер Москви Сергій Собянін висунув вимогу підготувати угоди про надання безкоштовних послуг в надзвичайних ситуаціях.
"Необхідно укласти дві-три угоди з таксомоторними парками, щоб вони діяли оперативно і розвозили людей або безкоштовно, або за оптимальними цінами", - зазначив він.
Собянін також нагадав, що таке вже було, коли в новорічні свята аеропорт Домодєдово був на деякий час знеструмлений, передає РИА Новости.
Нагадаємо, в результаті вибуху в аеропорту Домодєдово, який прогримів у понеділок, загинули 35 людей, опізнані 25. Серед загиблих - вісім іноземних громадян. Дев'ять іноземних громадян госпіталізовані.
Після вибуху таксисти пропонували людям заплатити за поїздку з аеропорту в кілька разів вище від звичайної ціни (10-20 тис. рублів). Схожа ситуація спостерігалася в Москві після терактів у метро в березні 2010 року.
На місці вибуху, імовірно, знайдені останки терориста-смертника. Пізніше повідомлялося про те, що оперативникам вдалося виявити голову передбачуваного терориста. Джерело в правоохоронних органах інформувало про те, що терористів було двоє, в результаті вибуху вони загинули. Також стало відомо, що потужність бомби становила 7 кг в тротиловому еквіваленті.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас