Джарти закликає підприємців "чесно платити податки і не боятися" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Джарти закликає підприємців "чесно платити податки і не боятися"

Казна та Політика
388
Голова Ради міністрів Криму Василь Джарти закликає підприємців "чесно платити податки і нікого не боятися".
Як повідомили УНІАН у Головному управлінні інформаційної політики Ради міністрів АРК, в ефірі телерадіокомпанії "Чорноморська" Джарти сказав, що органи влади Криму продовжать боротьбу з корупцією, у тому числі зі спробами недобросовісних чиновників збирати "данину" з представників бізнесу.
"Час корупції закінчився. Нещодавно мене запитали, які тепер будуть правила, після того, як ми зруйнували усталену систему, коли всі підприємці чітко знали, до кого йти, скільки грошей нести. Правило буде одне: нести гроші потрібно тільки до бюджету. Чесно сплачуйте податки, нікому нічого не несіть і нікого не бійтеся. Якщо хтось буде висувати до вас інші вимоги - будь ласка, звертайтесь, і я зроблю все, щоб навести лад", - заявив глава уряду автономії.
Він підкреслив, що Радмін АРК буде приділяти особливу увагу виведенню бізнесу з "тіні". "Будемо для початку проводити профілактичні бесіди з власниками міні-готелів, кафе, ресторанів", - сказав Джарти, додавши, що підсумки детінізації курортної сфери можна буде підвести в кінці року.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас