Розроблено Bluetooth-гарнітура з датчиками руху — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Розроблено Bluetooth-гарнітура з датчиками руху

902
Пристрій, по суті, є міні-комп'ютером, який можна носити у вусі.
Однією з головних переваг гаджета Jawbone ERA, представленого компанією Jawbone, є можливість управління ним за допомогою простих рухів. Так, легке струшування дозволить встановити з'єднання з мобільним телефоном, а постукування - відповісти на дзвінок або припинити розмову, повідомляє Компьюлента.
Для цього використовується технологія MotionX, а сам пристрій обладнано акселерометром, який фіксує дії користувача.
Jawbone ERA має два мікропроцесора і флеш-пам'ять, що дозволяє зберігати дані і забезпечувати нормальну роботу під час завантаження програм через спеціалізований сервіс MyTalk. Серед останніх є, наприклад, голосове пойменування тих, хто телефонує.
Звук відтворюється в HD-якості широкосмуговим динаміком, який на чверть більший від своїх аналогів. У гарнітуру вбудована просунута система придушення шуму, що діє в залежності від того, в якому місці знаходиться користувач.
Пристрій важить 10 грамів. Він заряджається через порт Micro USB, а батарейки вистачає на 5,5 години розмови або 10 днів в режимі очікування. Вартість однієї з чотирьох моделей, дизайн яких розроблений студією Fuseproject, становить 130 дол.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас