У центральних штатах США морози до -35. Є жертви — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У центральних штатах США морози до -35. Є жертви

453
Дві людини стали жертвами сильних морозів, що встановилися на території центральних і північно-східних районів США.
Як повідомили представники місцевої влади, чоловік і жінка, які отруїлися чадним газом, були знайдені в суботу мертвими в своєму будинку в Чикаго (штат Іллінойс). За словами поліцейських, люди намагалися опалювати будинок і запалили вогонь у портативному мангалі.
Як повідомили в Національній службі погоди, температура у ряді штатів опустилася до мінус 30-35 градусів за шкалою Цельсія. Влада штатів Іллінойс, Міннесота, Північна Дакота і деяких інших пропонує людям, які мають не дуже теплі житла, в тому числі мобільні будинки в житлових причепах, сховатися від холоду в спеціально створених для цього сховищах, повідомляє newsru.com.
Крім того, влада настійно закликає людей, які не мають спеціальних опалювальних приладів, не ризикувати своїм життям і не намагатися зігрітися, розводячи вдома в переносних мангалах відкритий вогонь.
Тільки на території Іллінойсу було відкрито понад 120 пунктів, де люди можуть переночувати в теплі і отримати гаряче харчування. У найбільшому місті Іллінойсу Чикаго встановилася не тільки дуже холодна погода, але і піднявся сильний вітер, що, за словами синоптиків, створює відчуття ще більш низької температури.
Морози прийшли і на північний схід США. Так, у ряді районів штатів Нью-Йорк, Массачусетс, Коннектикут і Род-Айленд температура опустилася до мінус 35 градусів за шкалою Цельсія. У штаті Вермонт зафіксований показник мінус 28 градусів. За словами синоптиків, це не рекордні температури, але найближчий тиждень стане в регіоні найхолоднішим за цю зиму.
Крім того, метеорологи попереджають, що слідом за холодами в центральні та східні райони країни прийде циклон, який принесе з собою ураганні вітри.
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас