Україна представила свою експозицію на виставці продуктів харчування і сільгосптехніки в Берліні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна представила свою експозицію на виставці продуктів харчування і сільгосптехніки в Берліні

Аграрний ринок
358
Міністр аграрної політики і продовольства України Микола Присяжнюк та посол України в Німеччині Наталія Зарудна взяли участь у церемонії відкриття щорічної міжнародної виставки-ярмарку продуктів харчування та техніки сільськогосподарського призначення "Зелений тиждень-2011" у Берліні.
Як повідомили в прес-службі Міністерства закордонних справ України, традиційно українська експозиція привертає увагу десятків тисяч відвідувачів "Зеленого тижня". Українські виробники зможуть до кінця січня презентувати свою продукцію в Берліні.
У рамках проведення авторитетного міжнародного заходу делегація України провела переговори з делегаціями низки країн, зокрема Росії, Польщі, Сербії, Нідерландів, а також з представниками німецького аграрного бізнесу.
Міністр Присяжнюк виступив у ході дискусії на міжнародній конференції, присвяченій глобальним проблемам продовольчого забезпечення, за участю керівників аграрних відомств 50-ти країн.
Відбулося також засідання українсько-німецького аграрного комітету під головуванням міністра Присяжнюка і парламентського держсекретаря Міністерства продовольства, сільського господарства та захисту прав споживачів ФРН Герда Мюллера, в ході якого були визначені головні напрямки співпраці двох країн в аграрному секторі.
У виставці представлені виробники продукції аграрного сектора з 57 країн. У заході також беруть участь представники ділових кіл сільськогосподарської галузі України.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас