Берлусконі не збирається у відставку через підозри у зв'язку з 17-річною повією — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Берлусконі не збирається у відставку через підозри у зв'язку з 17-річною повією

325
Прем'єр-міністр Італії Сільвіо Берлусконі заявив своєї партії Народ свободи, що не збирається йти у відставку у зв'язку з секс-скандалом, що розгорівся недавно навколо його імені.
"Я не тікаю і не йду у відставку", - сказав він у телефонному зверненні до своєї партії.
Колишній соратник Берлусконі закликав його піти у відставку.
У міланській прокуратурі прем'єра хочуть допитати з приводу його стосунків з повіями, в тому числі з 18-річною виконавицею танцю живота з Марокко, яка відвідувала вечірки прем'єра, коли їй було 17, і за секс з якою, за версією слідства, Берлусконі платив.
Користуватися послугами повій італійський закон не забороняє, однак секс з особами, які не досягли 18-річного віку, є кримінальним злочином.
74-річний Берлусконі і танцівниця Каріма Ель-Махрук, відома під сценічним псевдонімом Рубі, заперечують, що між ними був сексуальний зв'язок.
Рубі стверджує, що отримала 7 тисяч євро від Берлусконі в подарунок.
Напередодні італійська преса опублікувала роздруківки телефонних розмов більш ніж 20 жінок, які, як стверджується, відвідували інтимні вечірки в резиденції Берлусконі.
У телефонному зверненні до своєї партії Берлусконі сказав: "Я захищаю себе і реагую на те, що, безумовно, є спробою зламати волю виборців".
Він засудив публікації ЗМІ і заявив, що магістратські суди домагаються його відходу з поста глави уряду: "З початку 2010 року телефони всіх гостей, які приходили в мій будинок в Аркоре, піддавалися постійному прослуховування. Це нормально, що в умовах демократії прем'єр-міністр може бути предметом такого роду контролю, такого стеження?".
У п'ятницю прем'єр оголосив, що не має наміру давати показання, оскільки не визнає право магістратського суду Мілана на розгляд його справи.
У той же день Папа Бенедикт XVI заявив, що офіційні особи повинні подавати переконливий моральний приклад.
Хоча понтифік не назвав на ім'я особи, яку повчав, присутні зробили висновок, що він мав на увазі саме прем'єра.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас